Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen skapad 2018

 

 

Innifrån min hjärna

ut genom mina ögon

skådar jag ut mot världen.

 

Jag ser eländet

som människan har skapat.

 

Min hjärnas inre

färstår inte världen den ser.

 

Ögonen avspeglat 

en människas själ

så världen ses då av

min själ.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-01 01:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är tragiskt att se på världen som den är nu...tänkvärda ord...
2018-01-07

  aol
Bra skaldat själen är ju den som lämnar oss,
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP