Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja


sedvänjer

sedan blir allt bra
blir det inte
somt blir bättre senare
kanske det

är det min roll att vara sol dimma förlåtande vårvind piggar upp
vad är ditt att svara för förut nu och sedan

hoppar i uniformen
nya dåd stora små
i alla fall inte aktivt minus
vad jag förmår




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-01 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly