Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sista tvekan

 

 

Jag känner

hur den sömniga dagen

sluter sina lustfyllda händer

 

runt den sista tvekan

i min beröring av dig

 

försöker fånga

dina skratt

 

som kittlar så nära

 

så nära

mitt hjärta

 

nattens dörrar

står på glänt

 

för oss

 

med konturerna

av dina kyssar

på mina läppar

 

och kärlekens

dunlätta smek

i min själ

 

kan inte mina tankar

sluta sjunga...

 

Jag finns hos dig!

 

Du finns hos mig!

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-02 20:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2018-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Så ljuvlig kärlekens musik är i dina ord...mycket vackert...
2018-01-07

  Bo Himmelsbåge
Vacker, berörande, innerlig kärlekspoesi... när Ditt inre forsätter att sjunga... blir Du aldrig... aldrig.. fri...!
2018-01-04

  Rise Little One
Vacker och njutbar närhet genom vackra ord och tankar.
2018-01-03

  Nils-Robert
Så fin kärleksförklaring !
2018-01-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens ljuva musik med underbar tonsättning.
2018-01-03

  Ingrid Trolle
Underbart vackert
diktat om allt inom

2018-01-03

  Solstrale VIP
När det inre får tala blir det juv musik med harmoni!
2018-01-03

  aol
Underbart skaldat,
2018-01-02

    ej medlem längre
Läser din vackra dikt och hör musik...bara så njutbart!
2018-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP