Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte


ska du

ingen skada

skedd

var redan där

en sol eller en stjärna i största
allmänhet

och så dimman
vari allt är
samma

grått

men det lyser likafullt




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-05 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly