Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ekot skrattar

Ekot skrattar.

Programmet är spärrat, utan förklaringar,
mellan perfekt uppradad klarhet.



Suckarna ( är då fan) aldrig lätta,
eller,
så är mina fördjupa.

Rummet rymmer max fem
trots detta trängs omkring tio ,
minst tjugo minuter försent,
desperat.

Det röda, klara,
olagligt, hotfullt gråtande,
också ekot som skrattar,
lika hånfullt,
varenda gång.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-03 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann