Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja


fall

jag älskade att fara fram där

dikt an

falla av bara litet

för att känna på det

svisch bom vang

jajamen




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-04 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jaa
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Taly