Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är minst sagt trött att bära er bristande mognad!


Ni pojkar som aldrig växer upp





#Me Too rörelsen hade aldrig varit nödvändig

Om ni pojkar hade haft en far


Ni pojkar använder sandlådans erfarenheter

Men ni blir uppenbarligen aldrig män!


I människans gener finns inga förgripande pojkar

Bara Manligt-Kvinnligt



Så om du min pojk-utnyttjar din makt

Kommer du aldrig bli MAN




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-04 10:56



Bookmark and Share


  Ric
Tittar man på uthängningarna samt anklagelserna som haglat skulle jag dock vilja påstå att det mest handlar om medelålders samt äldre män, inte yngre.
2018-01-05

  Anna*
Sant! Ingen som förgriper sig blir riktigt vuxen. Hoppas rörelsen fostrar fram vuxna. Gillas och applåderas!
2018-01-05

  bumerang

”Så om du min pojk-utnyttjar din makt

Kommer du aldrig bli MAN ”

Bevingade ord att alltid ha i åtanke.
Även för flickor/kvinnor

Tack!
2018-01-04

  Öknens Ros VIP
En far som lärt ut vad man får och inte får göra som man. Säger tjejen/kvinnan nej så är det nej som gäller. Är tjejen/kvinnan berusad hjälp henne, utnyttja inte situationen.
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt