Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalejdoskop

en av mina katter
välter ned ett glas
från diskbänken
jag betraktar hur det rullar
över golvet
tycker mig kunna utläsa något
ur mikrofrakturernas
komplexa mönster
en spegelbild
av en polariserad värld

lägenheten förvandlas
till ett kalejdoskop
ett fragmentariskt bildspel
projicerar sig i taket
på väggarna och golvet
som en abstrakt påminnelse
om att jag är en del
av något större
ett stenskott
i tidens rosettfönster




Fri vers av Tim Sterner
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-04 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Sterner
Tim Sterner