Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen på bron



Jag tyckte jag sett honom förut

Slarvig linnekostym


Hans ögon var allt annat

Som intensiva grågröna klot


Kände att jag nog borde gå



Jag valde att stanna

Försiktigt

På andra sidan


Hans ögon glödde

Svepande var hans blick



Som om han väntade på en gudinna typ



Hans krycka var den möjliga utvägen

Jag är ju martial art kille

Hann jag tänka



Innan han stod där framför mig

Höll sin hand mot min kind



Jag var mållös




En man som är handikappad kan inte göra mig rädd

Han tog både min rädsla och allt jag någonsin varit

I sin varma famn


Jag vet inte vem han var

Men jag mins kramen



Då på bron


Jag vill träffa honom igen

Men han är upplöst

Av intet



Jag glömmer dock aldrig








Mannen på bron






Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-04 23:27



Bookmark and Share


  HelenaW
Du väckte min nyfikenhet.. Jag vill också veta vem mannen på bron var/är..
2018-02-07

    Rölleka
Så bra skrivet. Jag kan känna känslorna i orden. Texten gav mig värme.
2018-01-11

  Peter G VIP
vilken märklig historia!
och jag undrar ju vem han var? men ibland får man inte alla svar .

Väl skrivet, min vän!

Applåder!

2018-01-06

    ej medlem längre
Fin berättelse!
2018-01-05

  Respons VIP
Fascinerande möte!
2018-01-05

  Öknens Ros VIP
märkligt möte på en bro.
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt