Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissistens speglar



äro grumliga
































Fri vers av Elwania
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-06 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania