Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens ägare!

Ingen Man kan äga någon annans liv!
Men alla som kan svinga en hammare,
är ägare till döden!




Fri vers av Silam
Läst 220 gånger
Publicerad 2018-01-06 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silam
Silam