Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen och minnet

Det själen får se vill ej minnet minnas.
Det minnet minns är blott vad minnet tror.
Jag minns inte varför jag ska finnas,
jag antar att min själs vy blev för stor.




Fri vers (Fri form) av Silam
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-17 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silam
Silam