Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TumörMedBröd.

Jag saknar er alla
Hoppas döden för oss samman
Men, Nej med mig dör minnena
..............................Allesammans!

Tumören dödar en,
borde jag hata den?
nej, tänk om den
tar mig hem till dem.
bortgångna vänner,
jag saknar fan er!
men vi ses aldrig mer
jag bara vet det,

och jag kommer
göra mig mycket
bättre som jord
än som person.
de är det positiva
och att jag inte
längre kan såra
någon av er
något mer.
Förlåt för allt!
/Den förlorade




Fri vers (Fri form) av Silam
Läst 372 gånger
Publicerad 2018-01-17 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silam
Silam