Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantiska Tumörer.

Orkar fan inte leva längre
Acceptans!
Men..
när livets romans tittar förbi.
Jo, ja då fan påminns man!
Om livet som inte längre finns!




Fri vers av Silam
Läst 249 gånger
Publicerad 2018-01-06 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silam
Silam