Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Svart Sanning

piskar upp en ofrivillig ansträngning som kämpar för lugnet
lögnen lämpar sig bäst när den mörka sanningen är vaksam
rakt fram med avstamp i dragkamp om det rätta
så man ljuger för sin omgivning
och jag är nog inte den enda
nöden kan dra åt helvete jag behöver inget behov
men överallt bedövar drycker en bedrövad gestalt och beroendet beror
betrott på blandade substanser
och smärtan har stått vid min sida sen långt innan jag förstod att den ens fanns där
först sol och sen svart
konsekvenser av handlande 
måste sluta upp med att gå över gränsen för att i kaoset kunna samla mig
jag vet att det är bäst att vara stark i hjärtat
men
hur går det till
när modet är någon annans eller någon annan stans, gömt på gården intill




Fri vers (Fri form) av Silam
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-06 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silam
Silam