Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recept, Vemod och Kaffe.

Om du mixar 2/3 ångest 
tillsammans med 1/3 maktlöshet
så får du en depression
Om du mixar 1/3 ångest
med 2/3 maktlöshet
får du ett självmord




Fri vers (Modernistisk dikt) av Silam
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-06 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur man än blandar så får man alltid ett självmord. Livets ultimata cocktail...
2018-01-06

  Silam
Kaffet, Jo det kallnade!
2018-01-06

  Peter G VIP
Ja verkligen olämpliga mixar.

Och kaffet? hur blev det med det?
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Silam
Silam