Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordstövlar

 

 

ordstövlar står ställda på tröskeln

lutar sig på ramen med en stav

staven är av ene given

blank av hand i hand

rytmen

funnen

i

 

oändlighetens till sammans

 

mannen häller orden i kärnan

kvinnan satte kärnan

 

äppelträdet blommar vackert

sade makarna

 

den lågan brinner naken




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-06 18:51



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Fyndigt målat förhållandelandskap
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser