Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktopera!

Frukter som sjunger är inget nytt. Jag såg det i bolibompa när jag var yngre!
Stilleben som sjunger, kanske något nytt?
Men när frukterna väl satts i rullning, får man hoppas att de inte drabbas av skador, såsom Trycksår, kanske motsvarigheten till äldrevårdens liggsår?
Men även frukternas trycksår skall avbildas, i en symfoni av sång!




Bunden vers av Mim
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-07 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim