Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har

 

 

breven, breven

jag har läst dem

alla

rader utsuddade lösta

bläck i sjöar

kuverten drömkuverten

vikta hägringar tänder öknars glas

lade själen i kolet i askbädd

obsidian

sjönk

sjunkande

ankare i jord

stiger upp ur askan

lågor dansar

eld brinner i min hand

 

ser du

orden i min hand jag bränner

 

skälen andas purpur innan jag störtar in i havets djupvioletta

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-07 20:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Ett brev betyder så mycket, kan skrivas som poesi !
2018-01-08

  aol
Underbart känner jag din dikts dansande lågor smeka min själ.
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser