Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självet


Ensamheten



den sista gången
du konsumerar mig
jag är sprucken
inifrån och ut

ensamhet gror
så tätt i mig
ett snår av försvarsmekanismer
mitt hjärta
är uttänjt och tömt








Fri vers av Pangles
Läst 522 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-01-07 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark dikt. Du är så begåvad. 5/5
2018-01-08

    ej medlem längre
den bättre reserven finns där
i, dig +
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Pangles