Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksrus

Jag svävar bort i kärlekens slöja
rusig som av starkaste drog
du svävar med mig min älskade
vi kan aldrig få nog

Det finns en underbar framtid att nå
vi strävar fram mot den varje dag
och många nya äventyr vi ska få
tillsammans du och jag




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-08 11:38



Bookmark and Share


  ULJO
Den som får uppleva sådan kärlek måste vara en väldigt lycklig människa
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP