Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blåkulladags

Hallå där tjejer
Nu ska det hända grejer
Dags att serva kvasten

Måste vara perfekt
Utan någon defekt
Snart dags att åka

Samlas alla på stranden
Dra nu lite på smilbanden
Dags för årets Blåkullatur




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-13 16:42



Bookmark and Share


  ULJO
Kul text om årets viktigaste resdag
2022-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Dags att ge sig iväg
på den årliga färden
på kvastar till Blåkulla
styr vi färden.
Fint foto.
2022-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP