Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterväder

Vintern rasar runt vår knut
Längtar inte alls ut
Blåser hårt




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-02 14:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra! /:)
2021-12-06

    Jerska
Jag väntar på lite mer snö, så jag kan åka skidor. Det var ett tag sedan...
2021-12-03

  Marita Ohlquist VIP
Samma elände här, inte trevligt alls, skönt att vara inne i stugvärmen.
2021-12-03

  ULJO
Inget man ser med någon större glädje
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP