Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julklappshets

Snart alla klappar klara
Fattas lite snöre bara
Tomten nöjd och glad




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-20 08:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så underbart rart! Pepparkakshuset i fin kondition med tomten som tycks ha passion!
2021-12-21

  Maj-Lis VIP
Ja det går inte med en lessen tomte
2021-12-20

  Marita Ohlquist VIP
När tomten känner sig nöjd och glad
sprider det sig som ringar på vattnet.
2021-12-20

  ULJO
Nissen måste vara nöjd så här nära jul
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP