Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårslöften

Vi ska äta nyttigt och mindre
Vi ska sluta med allt
Vi ska blir klokare
Vi ska ändra världen
Men ändå blir allt som vanligt igen
Varför ge löften som inte kan infrias
Nej lev dagen som den kommer
Vi blir nog lyckligast då




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-29 10:15



Bookmark and Share


  ULJO
Stor klokhet i dina ord.
2021-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om nyårslöften som är svåra att leva upp till.
2021-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP