Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var en sorglig melodi.

Hon var en tragedi,
en sorglig melodi.

Hennes liv var en sorg,
och hon var omringad av en borg
beståendes av ångest.

En ångest som slet henne itu,
som fick henne att kippa efter andan.

Men det var en ångest hon inte kunde övervinna.
Hon var trasig, och inte möjlig att reparera.




Fri vers av poesispillror
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-08 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesispillror
poesispillror