Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel på besök.

Glädjen du utstrålade, var det bara en lögn?

Jag trodde du tänkte att livet var ditt att leva på ditt alldeles egna vis. Precis så som du alltid sa.

Men var du bara en ängel på besök som ville hitta hem?




Fri vers av poesispillror
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-08 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesispillror
poesispillror