Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vem är jag?

För vem är jag i nattens dunkla ljus?
När det enda vi ser är stjärnorna på himlen så klart.

För vem är jag i en förvirring av frågor i en virvel av tankar som spinner runt och runt om och om igen.

För vem är jag när jag förlorat mig själv och inte hittar ut?

För vem är jag?




Fri vers av poesispillror
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-08 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesispillror
poesispillror