Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon

jag ser henne, vacker och levande som en tulpan, och om jag inte tar henne så får jag ett utbrott som en vulkan, jag vill bli sultan men varför står jag livrädd, med pipskägg som om jag låg på min likbädd? iklädd en sorgdräkt med torgskräck, eller en ilsken för att jag är så jävla vilsen, en clown som är ledsen, jag är vilden på bilden eller solen på himlen varför kan stunden aldrig få bli rätt, då jag kan vara jag utan att vilja vara nån annan? Jag har nästan sagt hennes namn...




Fri vers av RogerPontare
Läst 357 gånger
Publicerad 2004-10-04 22:38



Bookmark and Share


  arie
gillar din komposition, där meningar så avlöser varandra och flätas in i innehållet samt sveper så häftigt i vad Jaget egentligen vill till vad Jagets otillräcklighet endast tycks förmå...Slutmeningen är suverän och så uppriktigt rörande! Läste med stor behållning. Tack!
2004-10-05

    Göte Holmlund
kommer den med i melodifestivalen? Jag skulle vilja ha med litet mera fjädrar och schamaner annars är den oki
2004-10-05

  *Jenny*

2004-10-04
  > Nästa text
< Föregående

RogerPontare