Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är som det är

nu är allt som det är
men hur är det frågar du?
till råga på allt
kluven, delad, ett kluvet huve
disträ, vimmel, himmel
himlande ögon
speglar?
apatisk vill vara snäll men blir hatisk
statisk
ingenting kommer gratis




Fri vers av RogerPontare
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-04-22 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RogerPontare