Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta henne!!

ta henne
ha henne
va henne

få henne
på henne
slå henne




Fri vers av RogerPontare
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-02-14 18:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Om du har tid över så kan du väl svara mig på vad du egentligen menar med dikten.Bara för att jag är nyfiken.BodilSandberg-05
2005-02-14
  > Nästa text
< Föregående

RogerPontare