Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cool

allt blir bra om du bara tar det lite lugnt
det kanske känns lite tungt
men jag lovar dig att det är det bästa och det sätter inte punkt
du hänger med
längre och längre
och stänger inte ute din takt som du ska gunga till
och sjunga till
balans som jag har sagt så många långa gånger
du vill och jag vill
och du behöver inte stå still
inte heller bli vild så se till att ingen tid för arbete blir spilld
håll dig vaken nog att inte stirra blint
och du får en hint eller två
så gå på
att tänka klokt är svårt men du kan få vad du ber om
våga hoppas att inget stoppas
och slappna av för du rappar bra ändå
våga slappna av för du rappar bra ändå
kom ihåg att vi gör det här för oss själva
så skit i vad alla andra säger
alla tjejer och killar som inte vill att vi ska göra våra grejer
och lösa vårat liv och trassla ut alla trådar så vi kan skåda ljus




Fri vers av RogerPontare
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-03-23 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RogerPontare