Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fling


stjärnform

är en stjärna

med uddar åt det ena hållet och det andra
varjehanda
kontakter utbyte flöde stopp igen

uddar på spetsarna
toppskott sidoskott och inåt stamcentrum
ska de klippas

snöflingan
om den smälter och igen fryser vad är formen

det finns en ny sort
i tre dimensioner
spiral

man har upptäckt det nu

visste jag
det
väl




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-09 13:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin bild hur man kan se sig själv....som en stjärna. Intressant om ny upptäckt. Läste något om det.
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Taly