Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött

 

Varningslamporna

blinkar rött men du blundar

Blir väckt av smällen 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-09 08:54



Bookmark and Share


  Stay Golden
Isn't it always like that, well show must go on
2018-01-09

    ej medlem längre
Värsta sortens uppvaknande. En explosion i rött.
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP