Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor i vintertid

Jag vill höra vindars sus
jag vill höra regnets smatter
jag vill höra mäktiga vågors brus
och änders muntra tjatter

Jag vill höra humlors surr i solen
och fåglars glada kvitter i skogen
jag vill känna solen värma mig
och höra dansens ljuva toner från logen

Jag längtar så till vårens ljuva tid
då harmoni,värme och glädje tar vid
till slut är den äntligen här
och jag kan njuta med den jag har kär




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-09 11:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fantastiskt fint!
2018-01-16

  Stay Golden
Can't wait for those flowers to show, mmm can still remember them.
2018-01-09

  ULJO
Våren är långt borta men mer efterlängtad nu efter dina fina ord om vårens känslor.
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP