Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På bilden med sin far. Min vackraste pärla, 17 år :)


Dotter

I dina ögon ligger ett vackert mörker
Där bor klokheten

Dina unga år är en förklädnad
Till ett äldre sinne

Och bakom ditt ansiktes skönhet
Ligger sorgen
Den som tar timmar av din
Styrka

Som binder tårar i
Ett stolt hjärta

Du står rak i ryggen
Fäster blicken
Framåt

Tillåter dig inte falla
Kämpar

Och ditt stora hjärta
Är en trygghet
I mångas hårda verklighet

Där finns du
En trogen vän
Även i deras mest tröstlösa nätter

Älskade dotter

Som jag älskar dig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-09 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish