Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om


hand

det var ju hennes små händer jag såg
så mycket mindre än mina då
med ett ärr där
det doftar sjukhus långa korridorer tofflor

salva




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-10 14:42



Bookmark and Share


  aol
Bara så fint berörande kändes i hjärtat,
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Taly