Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring livet! Bild: CM Fäldt


Kanske är det inte svårare än så?


Kanske är det inte svårare än så

Att se kärlekens väg


Kanske är det inte svårare än så

Att lyssna på sitt blödande hjärta


Kanske är det svåraste som finns

Serverat inför dina tårade ögon


Kanske...




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-10 21:59



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Livet är förunderligt...
mycket bra skrivet!
2018-01-11

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt