Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godistankar

Tankar är som godis
söta,salta,sura och beska
Vi väljer gärna söta,trevliga,goda,roliga och varma tankar
Dom salta behöver vi för att krydda livet och ge det kraft och energi
Surt och beskt vill vi egentligen inte ha
men det dyker också upp ibland när livet inte
går som man vill
Smaken av det är inget att ha
Bättre att återvända till tankar som får dig att må bra
och försöka behålla dom




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-11 10:16



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Kloka ord av dej
2018-01-23

  morgonstjärna VIP
så bra tänkt !
2018-01-16

  Salvation Pepper
Mycket klokhet i dessa ord.
2018-01-11

  ULJO
De sura smakerna behövs för att kunna värdesätta de söta och goda. Väl skaldat här.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP