Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
in


rikta

du riktar inte den mot mig
prova mig
ser du inte skylten eldskrift vägg

riktar inte den mot
stämmer
skulle aldrig
i min värld gör inte någon så

om du vill bråka

om du vill provocera

nej
nej

bara helt parallella världar inte så bara

just shoot
var aldrig meningen




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-19 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly