Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan


tåla

så din tolerans är det jag har nytta av nu

aha

så bra




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-12 12:47



Bookmark and Share


  aol
Gillas,
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Taly