Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Tomhänt upp mot stjärnorna"


den svåra konsten att skriva = skapa sig själv



"Jag vet inte vad jag skriva
så jag skriver ÄLSKA MIG
jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv
så jag skriver ÄLSKA MIG
jag vet inte vad jag har i skallen
så jag skriver ÄLSKA MIG
jag vet inte vad det är jag känner
så jag skriver ÄLSKA MIG
jag vet inte om jag kan älska
så jag skriver ÄLSKA MIG

det ser snyggt ut
jag lägger på en bild också
så de förstår på riktigt
vad jag menar

sen SKRIVER JAG MED VERSALER
SÅ DE INTE HOPPAR ÖVER MIN DIKT

sen undertecknar jag dikten
med mitt namn
liksom en gång till
så de ser vem som skrivit den....dikten alltså

sen skriver jag att INGEN
får röra mina alster
utan att be om lov först

så ja !

jag kallar dikten
"Tomhänt upp mot stjärnorna"
för jag tycker det stämmer så fantastiskt bra
och då är jag SANN också.

fast nu hamnade det som ingress
jävlar också !!!

nu måste jag skriva om hela dikten
väl....




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-11 22:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tack för tipsen!
:)
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP