Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kärleken

Det var en gång i juli
jag mötte dig för gott
Som jag lärde känna dig
var du min egen spegelbild
Där jag var försiktig
var du pang på
Nu delar vi ömsom vin
ömsom vatten
Gråt förvandlas till skratt
och till gråt igen
Men aldrig ska jag lämna dig
om än du retar mig till vansinne
För du är den jag håller kär
den jag delar mina hemligheter med
Du är den som vill mig väl
och dig vill jag stötta när det gungar

Och så går tiden, medan hjärtat slår..




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-11 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP