Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans frihet


ju starkare og friare kvinnan är,
att göra vad hon än själv vill
på det sätt hon själv vill

ju bättre är det























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-12 11:37



Bookmark and Share


  Emelie Hansen
Amen! :)
2018-01-26

  objekt3
Da
2018-01-12

  Öknens Ros VIP
Ju starkare kvinnor är desto större motstånd möter de. Det finns en rädsla i samhället som ser ett hot när kvinnor tillskansar sig mer makt.
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP