Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet som jag ser det.


Ljus och mörker

Ljusets natur är expansion, att växa genom att skapa medvetenhet och genomsyra Allt.

Mörkrets natur är implosion ett avskiljande och undandragande från den helhet som vi alla är en del av.

Mörker fördunklar ljuset och förvrider sanningar.
Ljuset hjälper oss att se klart genom att omvandla mörker till kärlek.

Genom mörkret skapas smärta som driver oss inåt mot vår kärna. Precis den punkt där ljuset i oss är som störst. Genom lidande hittar vi det gudomliga i oss själva och allt/alla andra om vi tillåter det.

Vår fria vilja ger oss möjlighet att välja om vi vill vandra i ljuset eller famla i mörker. Att växa eller krympa.

Dynamiken mellan ljus och mörker polerar våra själar till gnistrande diamanter med hjälp av tid, vilja och kärlek.




Övriga genrer av Myy VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-12 16:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
stort och helig sanning bryter ut i grönska!
2018-02-19

  Angela Bohlin VIP
... vacker...
2018-01-13

  Stay Golden
This is poetry, gold, soul, mind.
2018-01-12

  Jan Johansson
Fint skrivet, själv så kämpar jag hårt för att inte mörkret ska få ett övertag
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP