Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanförskapet

Vad säger måttstocken.
Hamnar du inom parametrarna utan att behöva
dra in magen.
Ligger håret i rad med åsikterna.
Eller behöver du skruva dig ned i bestickslådan bland de andra gafflarna.
För att höra till ännu en dag.




Övriga genrer av Myy VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-03 00:24



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Snyggt fångat

Det är svårt att höra till!
PK populister katoliker protestanter Dior Fjällräven kebab varmkorv AIK MFF
Vi vill höra till, vi måste
Försakar vi allt för att höra till?
Innaförskapet kräver sin tribut!


2018-12-05

  Lars Hedlin
Väldigt bra och stark text!
2018-12-04

  KamomillKillen VIP
Gillas
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP