Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsa skugga

I dessa tider
när egot rister
blöder tårar bland svartnade hud.
Vaknar hjärtat
när allting brister.
Ur mörkrets kärna
växer ljus.

I dessa tider
när dolt blir synligt
förvridna tankar dras ur dyn.
Strålar ljuset
när drömmar vaknar.
Gränslös kärlek.
Klarhets syn.




Fri vers av Myy VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-30 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP