Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Var jag än trampar
är det ord

Ord, ord och ord

Innebörden i orden
varierar beroende på var jag står
orden har nyanser

Uppfattas olika

Ingenting är så enkelt
som det synes vara

Ord, ord bara ord




Fri vers av AA VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 15:27



Bookmark and Share


  Stay Golden
;)
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP