Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hummande


torr

ett russin torkat liv

ljudvågor hopskrynklade

kan du

nå känslan som sändes ut




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-14 12:30



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Gillar "ljudvågor hopskrynklade" och alla associationer som kan komma därur.
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Taly