Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om saknad...


Någonstans mellan april och september

Det finns poesi
mellan varje månljus
på stjärnbeströdda stigar
på istäckta vatten
och mellan våra hjärtans slag.

Om jag hade förstått
att du inte längre skulle
måla min himmel
i blåa nyanser
skulle jag samlat alla vackra ord
och format dem till droppar
i mina händer
för att sedan
fukta dina svala läppar.

Tisdagsmorgonrymd
och stjärnor bleknar
över trötta horisonter.
Att fortsätta vandra
till ekot av din röst.

Mellan raderna i tyst poesi
finns vackra blåa toner
och
någonstans
där mellan
april och september
kommer jag alltid
en bit närmre dig.


Copyright text och bild/Änglaögon




Fri vers av Änglaögon
Läst 779 gånger och applåderad av 27 personer
Utvald text
Publicerad 2018-01-13 17:18



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Tack! Du en av de poeter som berör mig mest här.
2018-05-21

    ej medlem längre
Med vemod och poetisk känsla letar dina ord sig rakt in i hjärtat. Rent och mycket vackert!
2018-05-17

  Dito VIP
Jättevackert och fint språk
Man gungas med
2018-03-17

  Tove Meyer VIP
Så otroligt vackert!


"Det finns poesi
mellan varje månljus
på stjärnbeströdda stigar
på istäckta vatten"

Jättefint, jag tycker mycket om hur du skriver.
2018-03-04

  Anya VIP
Tyckte mycket om denna. fin rytm. Hoppfullt med ett stänk av nostalgi. En gång var blått min favorit. Kanske ska det bli det igen. blir inspirerad av dina ord.
2018-02-20

  Bo Himmelsbåge
I vackra blå toner nynnar din vemodlängtan i månskenets silverarkipelag...
Den sjunger i minnetsharpans samstäminga klangackord, er eviga
serenad tillslammans...

Mycket vackert och stämningsfullt...

Tack!
2018-01-19

  ULJO
Vemod i januari
2018-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Poetisk text om sorg och saknad!
2018-01-14

    ej medlem längre
Makalöst vackert om saknaden..
2018-01-13

    ej medlem längre
Vemod, sorg och längtan flätas vackert i din poesi.
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon